CIMEX

Показване:
Подреждане:

Бояджийска машина CIMEX AIRLESS X390

Машината за безвъздушно боядисване CIMEX AIRLESS X390 е професионална машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои. Характеризира се с висока производителност и универсалност на приложение. Подходяща за боядисва..

1 500.00 лв.

Бояджийска машина CIMEX AIRLESS X390N

Машината за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои, грундове. CIMEX X390N е професионална машина за безвъздушно боядисване, характеризираща се с висока производителност и универсалност на приложение. Специално разработен..

1 490.00 лв.

Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N НОВ!

Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N

Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N  e компактна бутална машина за боядисване, която е подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. В много добро техническо състояние е. Поддръжана. Наскоро е сменяван филт..

400.00 лв.

Бояджийска машина под наем CIMEX AIRLESS X390

Машината за безвъздушно боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390 е професионална машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои. Характеризира се с висока производителност и универсалност на приложение. Подходяща за..

49.00 лв.

Водач за отсичане на ъгли за машина за безвъздушно боядисване

Водачът за отсичане на ъгли CIMEX е иновативно приспособление, което елиминира нуждата от облепване с хартиено тиксо и ускорява многократно процеса на боядисване. Приставката за отсичане е универсална и е подходяща за всички видове пистолети и дюзи з..

99.00 лв.

Дюза за машина за боядисване и шпакловки 631

Дюза за пистолет за боядисване, подходяща за машина за боядисване и шпакловки. Размер: 631 ..

50.00 лв.

Маркуч за машина за безвъздушно боядисване 15м

Маркуч за високо налягане, подходящ за машина за безвъздушно боядисване. Дължина: 15 м ..

170.00 лв.

Машина за боядисване CIMEX AIRLESS X490

Машината за безвъздушно боядисване CIMEX AIRLESS X490 е професионална индустриална машина, отличаваща се с изключително висока производителност, подходяща за боядисване както на гладки, така и на структурирани повърхности. Предназначена е за нан..

1 950.00 лв.

Машина за боядисване CIMEX X5N

Машината за безвъздушно боядисване CIMEX X5N e компактна бутална машина за боядисване, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. Предназначена е за любителска употреба и ниски режими на натоварване (..

800.00 лв.

Машина за боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390S

Професионалната машина за безвъздушно боядиване под наем CIMEX AIRLESS X390S е предназначена за работа с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои, грундове. Характеризира се с висока производителност и универсалност на приложение. Подх..

70.00 лв.

Машина за боядисване с два пистолета под наем CIMEX X990

Индустриалната машина за безвъздушно боядисване с два пистолета под наем и дебит от 16 л./мин. CIMEX X990 е разработена за нуждите на индустрията и високото строителство. Машината за боядисване под наем се отличава с екстремно висока производителност..

90.00 лв.

Машина за шпакловка и безвъздушно боядисване Cimex X690LP

Машина за нанасяне на шпакловка и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална употреба.  Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството, тази машина покрива всички изисквания на бранша за произв..

4 990.00 лв.

Машина за шпакловка и боя под наем

Машината за нанасяне на шпакловка под наем е комбинирана машина под наем за шпакловки и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална употреба.  Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството..

140.00 лв.

Мембранна машина за боядисване с два пистолета CIMEX X990

Индустриалната машина за безвъздушно боядисване с два пистолета и дебит от 16 л./мин. CIMEX X990 е подходяща за нуждите на индустрията и високото строителство. Машината за боядисване CIMEX се отличава с екстремно висока производителност, изключително..

2 390.00 лв.

Пневматична бояджийска машина Larius K35100 Zeus

Пневматичната бояджийска машина Larius K35100 Zeus е намира широко приложение в строителството и довършително-ремонтните дейности. Машината за професионално боядисване  Larius е предназначена за профеисонално боядисване и е лесна за работа,..

12 100.00 лв.

Всички МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ е сайт специализиран в продажбата на бояджийски машини. При нас ще намерите нови и употребявани машини за боя. Предлаганите нови бояджийски машини са от водещи производители като CIMEX, Graco и други. При нас ще намерите машини за боядисване с различен дебит.  В сайта всеки от вас, може да публикува обява за машини за боядисване втора употреба.