BISONTE

Показване:
Подреждане:

Бояджийска машина Bisonte PAZ-9600e

Хидравличната помпа за безвъздушно боядисване и мазилка Bisonte PAZ-9600e е висококачествена бояджийска машина, подходяща за материали с висок вискозитет. Двигателят на бояджийксата машина Bisonte e с мощност 6,7 kW  и може да се ..

0.00 лв.

Машина за професионално безвъздушно боядисване Bisonte PAZ 6321

 Машина за професионално безвъздушно боядисване Bisonte PAZ 6321 e компактна бутална машина за боядисване, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. Предназначена е за любителска употреба и средни режими н..

1 660.00 лв.

Професионална бояджийска машина Bisonte PAZ 6331i

Професионалната бояджийска машина Bisonte PAZ 6331i  е индустриална машина за безвъздушно боядисване с два пистолета и дебит от 16 л./мин. Машината за боядисване PAZ 6331i  е разработена за нуждите на индустрията и високото строителств..

4 950.00 лв.

Професионална машина за безвъздушно боядисване Bisonte PAZ 6325ic

Професионална машина за безвъздушно боядисване Bisonte PAZ 6325ic е предназнчена за работа както с бои на водна основа, така и с маслени бои. Използва се за нанасяне на различни видове бои (с вискозитет от среден към висок)  като латекс, фасаген..

2 200.00 лв.

Всички МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ е сайт специализиран в продажбата на бояджийски машини. При нас ще намерите нови и употребявани машини за боя. Предлаганите нови бояджийски машини са от водещи производители като CIMEX, Graco и други. При нас ще намерите машини за боядисване с различен дебит.  В сайта всеки от вас, може да публикува обява за машини за боядисване втора употреба.