МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ ПОД НАЕМ


Показване:
Подреждане по:

Бояджийска машина под наем CIMEX AIRLESS X390

Машината за безвъздушно боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390 е професионална машина за боядисване с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои. Характеризира се с висока производителност и универсалност на приложение. Подходяща за..

49.00 лв.

Машина за боядисване под наем CIMEX AIRLESS X390S

Професионалната машина за безвъздушно боядиване под наем CIMEX AIRLESS X390S е предназначена за работа с латекс, фасаген, акрилни и водоразтворими бои, грундове. Характеризира се с висока производителност и универсалност на приложение. Подх..

70.00 лв.

Машина за боядисване с два пистолета под наем CIMEX X990

Индустриалната машина за безвъздушно боядисване с два пистолета под наем и дебит от 16 л./мин. CIMEX X990 е разработена за нуждите на индустрията и високото строителство. Машината за боядисване под наем се отличава с екстремно висока производителност..

90.00 лв.

Машина за шпакловка и боя под наем

Машината за нанасяне на шпакловка под наем е комбинирана машина под наем за шпакловки и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална употреба.  Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството..

140.00 лв.

Професионална машина за боядисване под наем CIMEX X5

Машината за безвъздушно боядисване под наем CIMEX X5  е изключително компактна бутална машина за боядисване под наем, подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. Предназначена е за любителска употреба и ниски режими ..

40.00 лв.

Всички МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ е сайт специализиран в продажбата на бояджийски машини. При нас ще намерите нови и употребявани машини за боя. Предлаганите нови бояджийски машини са от водещи производители като CIMEX, Graco и други. При нас ще намерите машини за боядисване с различен дебит.  В сайта всеки от вас, може да публикува обява за машини за боядисване втора употреба.