УПОТРЕБЯВАНИ МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ

УПОТРЕБЯВАНИ МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ - бояджийски машини втора употреба. Моля обърнете внимание, че не всички предлагани бояджийски машини втора ръка са в работно състояние. Някои от машините за боядисване се продават на части.
Показване:
Подреждане по:
Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N НОВ!

Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N

Бояджийска машина втора употреба CIMEX X5N  e компактна бутална машина за боядисване, която е подходяща за работа с латекс, фасаген, грундове и алкидни бои. В много добро техническо състояние е. Поддръжана. Наскоро е сменяван филт..

400.00 лв.

Употребявана бояджийска машина Graco GMax II 3900 Pro Contractor

Graco GMax II 3900 Pro Contractor втора употреба е мащина за безвъздушно пръскане с бензинов двигател. Подходяща е за покрития на жилищни, търговски и промишлени сгради. Двигателят е  с мощност 120м3 и допълнителни функции за увеличена..

7 900.00 лв.

Употребявана машина за боядисване Cimex X390N НОВ!

Употребявана машина за боядисване Cimex X390N

Употребяваната машина за боядисване Cimex X390N е в добро техническо състояние, ползвана е само няколко часа. Стандартната окомплектовка на машина за боядиване втора ръка включва: Машина за безвъздушно боядисване CIMEX AIRLE..

900.00 лв.

Употребявана мембранна помпа Titan ED 655 Plus НОВ!

Употребявана мембранна помпа Titan ED 655 Plus

Употребяваната мембранна помпа Titan ED 655 Plus е висококачествена и високопроизводителна безвъздушна мембранна помпа в добро техническо състояние.Тя е компактна и лека, като това я прави лесна за пренасяне и доста маневрена. Машината..

2 200.00 лв.

Всички МАШИНИ ЗА БОЯДИСВАНЕ е сайт специализиран в продажбата на бояджийски машини. При нас ще намерите нови и употребявани машини за боя. Предлаганите нови бояджийски машини са от водещи производители като CIMEX, Graco и други. При нас ще намерите машини за боядисване с различен дебит.  В сайта всеки от вас, може да публикува обява за машини за боядисване втора употреба.